Flam

FLAM

Toekomstgericht is milieuvriendelijk verwarmen zonder meer een noodzaak. Het milieu, de kwaliteit van onze leefwereld, verdient onze grootste aandacht. De totale uitstoot bij de individuele woningverwarming is immers met de klassieke systemen zeer vervuilend en belastend voor het milieu. Het geteste FLAM verbrandingssysteem (instelbaar in bijna alle FLAM apparaten) voldoet aan ‘s werelds strengste milieunorm op vlak van emissie (roetuitstoot), namelijk de E.P.A.-norm.

Lees meer

M-design

M-design

M-design is een dynamische, Belgische firma waar designvuren van zeer hoge kwaliteit worden ontwikkeld. De vuren beschikken over een optimaal verbrandingssysteem en zijn één voor één hoog rendement toestellen. Als fabrikant van haarden is ons doel om, in samenwerking met onze klanten, leveranciers en gebruikers, continue verbeteringen aan te brengen.

Lees meer

Kal-fire

Kal-fire

Kal-fire heeft 2 merken lift- en draaideur inbouwhaarden in haar assortiment. De Kal-fire heat reeks, welke zelf door Kal-fire ontwikkeld zijn en de Spartherm.
Alle Kal-fire Heat inbouwhaarden zijn standaard uitgerust met een chamotte verdiepte stookbodem. In deze stookbodem zit een uitneembaar asbakje met gietijzeren stookrooster. De verlaagde stookbodem zorgt ervoor dat de as bij het openen van de ruit niet naar buiten wervelt.

Lees meer